Ons team

Op de Peppelhoeve willen we dat de kinderen, volwassenen en logees zoveel mogelijk met dezelfde, vertrouwde mensen omgaan. Om die reden werken wij met een klein, vast team met goed opgeleide pedagogische begeleiders..

Onze medewerkers zijn van links naar rechtsboven: Gerben Spijker (vrijwilliger), Jan Plagge (mede manager, systeemtherapeut), Mees Verboom (stagiaire BOL) Freddie (vrijwilliger).

Onder van links naar rechts: Marthe Hemme (pedagogisch medewerker), Ingrid van den Heuvel (zorgmanager), Esther (stagiaire BBL).

Niet op de foto: Els Mulder, pedagogisch medewerkster, komt het team aanvullen waar nodig. Maudi Plagge pedagogisch medewerkster tijdens logeerweekends.

Zij zijn allen MBO/HBO geschoold (SKJ registratie Jeugd). Het team wordt versterkt door MBO- en HBO-stagiaires van het agrarisch onderwijs en welzijnsopleidingen. Tijdens de logeer weekenden worden de medewerkers geholpen door Simone en Maudi, de dochters van de eigenaren Ingrid en Jan.

Leerbedrijf

Zorgboerderij De Peppelhoeve is een leerwerkbedrijf voor stagiaires vanuit het MBO of HBO. We bieden een opleidingsplek voor studenten van diverse opleidingen, zowel uit het agrarisch onderwijs als de richting maatschappelijke zorg.

MBO studenten van de Zone college krijgen bij ons bovendien de mogelijkheid om hun studie op De Peppelhoeve af te ronden met een diploma.

Wilt u meer weten?

Wij beantwoorden graag uw vragen.